Η αριστερά πάντα πίστευε ότι είναι με το μέρος του λαού. Όμως ιστορικά η αριστερά στο λαό έχει να επιδείξει μόνο κακοπαθήματα, εγκλήματα και περιφρόνηση. Και χρησιμοποιώ την λέξη λαός με την έννοια που της αποδίδουν οι αριστεροί δηλαδή τα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα τα οποία και καλύπτουν δυσκολότερα τις ανάγκες τους.


Δυστυχώς η αριστερά διακρίνεται για την εξαθλίωση του λαού σε κάθε χώρα που κυβέρνησε. Διακρίνεται επίσης για τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού που προκαλεί μέσα από τις περίεργες ταξικές ιδέες της οι οποίες εξαιρούν μέρος του λαού από τον «αριστερό λαό» ενώ αντίθετα εξαιτίας του διεθνιστικού μηδενισμού της αδυνατεί να δει την εθνική κοινότητα ως λαό.
Ο αριστερός λαός, περιλαμβάνει και άτομα τα οποία δεν ανήκουν σε αυτό που η εθνική κοινότητα περιλαμβάνει. Ο αριστερός λαός περιλαμβάνει και όλους τους οικονομικούς μετανάστες, τους λαθρομετανάστες, αλλά και κάθε άνθρωπο που σκέφτεται να έρθει στη χώρα μας. Όταν αγωνίζεται κανείς λοιπόν για το δικαίωμα του Μαροκινού να έρθει στην Ελλάδα, τότε χάνει το δίκιο του απέναντι στον φτωχό Έλληνα τον οποίο αγνοεί (θυμάται όμως να διορίσει μερικούς κολλητούς και συγγενείς στο δημόσιο το οποίο ελέγχει).


Η κεντρώα (πλέον) παράταξη της ΝΔ φοβάται να επισημάνει ότι η «ανθρωπιστική» στάση της αριστεράς απέναντι στο μεταναστευτικό δεν είναι παρά μια συγκεκαλυμμένη απόπειρα αλλοίωσης του λαού, καταστροφής της ιδιαιτερότητας του, καταστροφής των οικονομικών και πολιτιστικών επιτευγμάτων του. Και δεν έχει να προτείνει ένα διαφορετικό παράδειγμα αντιμετώπισης της συντελούμενης καταστροφής, αλλά αντίθετα κατηγορεί την αριστερά για «κακή χρήση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων», λες και αυτό είναι το σημαντικό και όχι η επιχειρούμενη δημογραφική αλλοίωση του κράτους μας.


Δυστυχώς λοιπόν, ο πραγματικός λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και τα νέα παιδιά που ξεκινούν τη ζωή τους στα δύσκολα αυτά χρόνια, τα οποία μας έφερε η αριστερά και οι «αγώνες της» (τους οποίους πάντα σέβεται η ΝΔ) δεν έχουν κανένα λόγο να εμπιστευτούν αυτή την αριστερά που πρώτα τους πρόδωσε προτιμώντας τους λαθρομετανάστες και ύστερα τους ξαναπρόδωσε προτιμώντας καρέκλες, μνημόνια και ακριβά γεύματα με πλούσιους επιχειρηματίες.


Η πατριωτική δεξιά, που δεν έχει πλούτη τα οποία να της δημιουργούν έπαρση, αλλά αγωνίζεται κάθε μέρα για το μεροκάματο, μέσα στο λαό, μέρος του οποίου αποτελεί, είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει το έθνος όρθιο στην δοκιμασία αυτή που περνάει. Και ο λαός γρήγορα καταλαβαίνει την προδοσία της αριστεράς και την ανικανότητα αντίδρασης από τη ΝΔ. Και για αυτό η πατριωτική δεξιά βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Επειδή ο λαός αντιλαμβάνεται πως ούτε η αριστερά ούτε η ΝΔ μπορούν να τον στηρίξουν αποτελεσματικά και να τολμήσουν να δώσουν λύση στα σύγχρονα προβλήματα, τα οποία η κοινωνία μας αντιμετωπίζει.

Μάνθος Καψάλης

Αφήστε μια απάντηση