Η Σκάρλετ Γιόχανσον, γνωστή κινηματογραφική αστήρ, βραβεύτηκε πριν μερικές ημέρες από το φεμινιστικό συνέδριο «Power Of Women» (Ισχύς των γυναικών) ως υπερασπίστρια της «προγραμματισμένης γονεϊκότητος» – δηλαδή των εκτρώσεων. Κατά δήλωσή της «ο επιχειρηματικός κλάδος των αμβλώσεων δέχεται εδώ και χρόνια επιθέσεις, επειδή… παρέχει έναν ασφαλή χώρο για νόμιμες εκτρώσεις».

Η ηθοποιός, η οποία βραβεύτηκε μαζί με τις εξίσου διάσημες Χέλεν Μίρεν, Μάιλι Σάιρους, Άβα Ντι Βερνέ, καθώς και την τρανσέξουαλ Λαβέρν Κοξ, δήλωσε ότι το δικαίωμα μιας γυναίκας να επιλέξει τι θα κάνει με το σώμα της δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνεται απλά στα δικαιώματα των γυναικών αλλά στα ανθρώπινα δικαιώματα συνολικά. Και συμπλήρωσε:

Το δικαίωμα κάθε γυναίκας στην επιλογή είναι ένα βαθιά προσωπικό δικαίωμα και δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στο πολιτικό πρόγραμμα κανενός. Δεν έχει τίποτε να κάνει με την πολιτική. Αφορά στην εκτίμηση και στον σεβασμό της γυναίκας και στην προάσπιση του νόμου. Ήρθε η ώρα να σταθούμε ενωμένοι, ώστε αυτή η συζήτηση να κρατηθεί μακριά από τις εκλογές και από τα στόματα των πολιτικών.

Όπως γίνεται σαφές, το φεμινιστικό κίνημα, η αριστερά και όλοι όσοι στέκονται απέναντι σε όσους θέτουν ζητήματα ηθικής, βιοηθικής αλλά και νομιμότητος για τις αμβλώσεις επιστρατεύουν και την λεκτική προπαγάνδα, μιλώντας με όρους σαν την «προγραμματισμένη γονεϊκότητα» (Planned Parenthood) αλλά και με πρωτοπόρους τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι όχι μόνον αποτελούν πρότυπα ηθικής παρακμής αλλά και κλακαδόρους της Χίλαρι Κλίντον, πρωθιέρειας της πολιτικής ορθότητας στις ΗΠΑ και στον κόσμο ολόκληρο.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα προαναφερθέντα πρόσωπα, όπως και ο γνωστός για τον ρόλο του στον IRONMAN, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Χόλιγουντ για να ανακοπεί το ρεύμα του ανθυποψηφίου της Χίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εκφράζει την οργή της αμερικανικής κοινωνίας κατά της πολιτικής ορθότητας, της αθρώας μετανάστευσης και της καταστροφικής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Σκεφτείτε το λίγο: Μία τρανσέξουαλ, βραβεύεται για τον αγώνα της υπέρ των αμβλώσεων… Για το δικαίωμά της δηλαδή… να μην γίνει πατέρας;;;

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση