Την ώρα που αρχηγός του μιλούσε στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση που γίνεται για την διαπλοκή, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέμενε αφοσιωμένος στο κινητό του. Αιτία ήταν η επίθεση που δέχθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτη Δούμα, επειδή σε debate που είχε πρόσφατα με τον Θάνο Τζήμερο, αναφερόμενος στην ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και την θέση της για το τέμενος στον Βοτανικό, είπε ότι λέει βλακείες. Ο Παναγώτης Δούμας εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωση, όπου απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη με απόσπασμα από δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και του αντιπροέδρου της ήταν η κάτωθι:

DoumasCVΔεν θα σταθώ στους χαρακτηρισμούς του κ. Γεωργιάδη, που μας κατηγόρησε επί λέξει ότι λέμε «βλακείες». Θα παρατηρήσω απλά ότι από όλη την αρχαία ελληνική γραμματεία που
πέρασε από τα χέρια του, ο κ. Γεωργιάδης από την στιγμή που πήγε στην ΝΔ, δείχνει να έχει εστιάσει στους σοφιστές! Έτσι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και κατά της Ισλαμοποιήσεως και υπέρ του Τζαμιού!

Εμείς σαν κόμμα τασσόμαστε με μία από τις πλευρές της προσωπικότητός του. Αυτήν που στις 17/12/2016 τον ώθησε να πει σε συνέντευξη που παραχώρησε σ’ εμένα τον ίδιο:

«Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Το Ισλάμ είναι ένας άλλος τρόπος ζωής και σκέψης, που είναι ουσιωδώς αντίθετος με τις δυτικές αξίες. Το τζαμί είναι λάθος να γίνει. Ελπίζω ότι τα πρόσφατα γεγονότα στην Ευρώπη θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας σ’ αυτό. Είναι πρόβλημα, το λέω σήμερα για να μείνει καταγεγραμμένο. Το τζαμί στον Βοτανικό, εάν γίνει, θα δημιουργήσει μέσα στην πρώτη δεκαετία το μεγαλύτερο ισλαμικό γκέτο στην Αθήνα, που θα έχετε φανταστεί. Και βέβαια, δεν ξέρω και τι φασαρίες θα έχουμε μεταξύ σιιτών – σουνιτών.»

Ο Παναγιώτης Δούμας ανήρτησε την ανακοίνωση στο προφίλ του στο Facebook, προκαλώντας τον μάλιστα με ειρωνικά σχόλια σε αντιπαράθεση και η απάντηση του Άδωνι ήταν άμεση.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες που υπάρχει διαδικτυακό καυγαδάκι των δύο, παρ’ ότι στο παρελθόν η σχέση τους ήταν αγαστή. Να θυμίσουμε ότι μέσα και από το RightNow ο κος Δούμας είχε πάρει επίσημα θέση υπέρ της εκλογής του Άδωνι Γεωργιάδη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατία και είχε γράψει διθυραμβικό κείμενο για τον σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση