Τα όσα μαθαίνονται όσο περνούν οι ώρες σχετικά με τον βιασμό της νεαρής κοπέλας στο ΑΠΘ επιβεβαιώνουν τα όσα εδώ και καιρό αναφέρονται για την … επικίνδυνη σχέση μεταξύ κρουσμάτων βιασμών και παρουσίας μεγάλων αριθμών μεταναστών από χώρες στις οποίες υπάρχει έντονο το ισλαμικό στοιχείο. “Περιμένουμε τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα” ήταν η άποψη ανθρώπου που υπηρετεί στην ΕΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη με τον οποίο μιλήσαμε. “Είναι γνωστό από την εμπειρία κυρίως στις Σκανδιναβικές χώρες, ότι όπου υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί μεταναστών εκτοξεύονται οι περιπτώσεις βιασμών”. Δεν είναι ούτε κάτι κρυφό, ούτε καμία πρωτότυπη έρευνα αυτό που μας είπε όμως. Τα τελευταία δύο χρόνια το ζήτημα της σεξουαλικής βίας κατά γυναικών αλλά και κατά νεαρών αγοριών από μουσουλμάνους μετανάστες έχει έλθει αρκετές φορές στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας.

Η Στοκχόλμη και το Μάλμο πόλεις στις οποίες οι πληθυσμοί των μεταναστών κοντεύουν να ξεπεράσουν τον αριθμό των ιθαγενών έχουν άλλωστε πανευρωπαϊκές πρωτιές στους… βιασμούς. Και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι συντριπτικά περισσότεροι βιασμοί διαπράττονται από θύτες που προέρχονται από το συγκεκριμένο πληθυσμιακό στοιχείο. Ή ποιός μπορεί να ξεχάσει τα γεγονότα της Κολωνίας στην Γερμανία, με τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις. Ή ακόμη και τις δεκάδες περιπτώσεις επιθέσεων και βιασμών ακόμη και πεντάχρονων αγοριών σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης σε… δημόσιες πισίνες. Η περίπτωση της νεαρής από ό,τι προκύπτει “αλληλέγγυας” η οποία γνώρισε από πρώτο χέρι πώς ακριβώς εννοούν την “συλλογικότητα” οι μουσουλμάνοι που προέρχονται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, αφού πανομοιότυπα παραδείγματα έχουμε δεί στο πρόσφατο παρελθόν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Όπως στην γειτονική Ιταλία. Όπου κατά την διάρκεια ενός… πάρτυ, αυτή την φορά υποστήριξης των μεταναστών μια νεαρή “εθελόντρια” βιάστηκε από τους… υποστηριζόμενους. Μάλιστα εκεί είχαμε και απόπειρα αποσιωπήσεως του θέματος, από τις αριστερίστικες οργανώσεις αλληλεγγύης. Η νεαρή είχε αφιερώσει ένα μήνα από τη ζωή της για να βοηθήσει τους μετανάστες και οι συνάδελφοί της δήλωσαν ότι η αναφορά του εγκλήματος θα δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Όπως όμως τελικά μαθεύτηκε, ενα Σάββατο βράδυ, καθώς έπαιζε δυνατά η μουσική σε ένα κοντινό μέρος, η γυναίκα φέρεται να παγιδεύτηκε σε ένα ντους που είχε στηθεί κοντά στο στρατόπεδο σε ένα πευκοδάσος γνωστό ως Red Leap.

Μια συμμορία Αφρικανών μεταναστών φέρεται ότι την βίασε εκεί, ενώ οι κραυγές για βοήθεια, δεν ακούστηκαν λόγω της δυνατής μουσικής. Θέλετε και άλλο περιστατικό;

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ήταν αυτό του ομαδικού βιασμού μίας 11χρονης από 20 “ασυνόδευτα παιδιά” στην Σουηδία: Η χρηματοδοτούμενη από τους Σουηδούς φορολογούμενους εταιρία ‘κοινωνικής υπηρεσίας’ με την ονομασία ‘Company Attendo Care’ έκανε ένα ταξίδι για να πάει στα λουτρά Husby, 20 ‘ασυνόδευτα παιδιά – πρόσφυγες’ που ζουν στο εργοστάσιο Björkudden της εταιρείας στη περιοχή της Solna.

Οι πρόσφυγες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε ηλικία 17 χρονών, επιτέθηκαν σε ομάδα ιθαγενών κοριτσιών που ήταν περίπου 11 ετών. Τα κορίτσια παρενοχλήθηκαν με θωπείες και ύβρεις, και όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από την συμμορία των μεταναστών τα ‘παιδιά πρόσφυγες’ έσκισαν τα μαγιό τους. Κάποια αγόρια από την παρέα των κοριτσιών προσπάθησαν να εμποδίσουν το βιασμό, αλλά δέχτηκαν επίθεση. Τα κορίτσια προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά οι μετανάστες τα βρήκαν. Τουλάχιστον, ένα κορίτσι αναφέρεται ότι βιάστηκε. Οι επιθέσεις σταμάτησαν μόνο όταν ένας ναυαγοσώστης έφτασε στο σημείο.

Μιλάμε δηλαδή για σχεδόν πανομοιότυπο modus operandi, το οποίο αποδεικνύει πολλά πράγματα. Και κυρίως υπογραμμίζει αυτό που εδώ και πολύ καιρό λέμε από τις σελίδες αυτής εδώ της εφημερίδας. Ότι ένα από τα κύρια όπλα που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές αγκιτάτορες της μετανάστευσης για να προτρέψουν νέους μουσουλμάνους να πάνε στην Ευρώπη, είναι η “σεξουαλική ελευθεριότητα” που υπάρχει στην Γηραιά Ήπειρο και οι υποσχέσεις για τις γυναίκες-λάφυρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ακόμη και οι τρομοκράτες, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα ήταν “σοβαροί” και “πιστοί” ζούσαν μια “παρακμιακή ζωή” με ναρκωτικά και γυναίκες.

Και αυτό δεν είναι διόλου περίεργο, καθώς σε συγκεκριμένες χώρες, ιδιαίτερα ισλαμικές, υπάρχει η κουλτούρα του βιασμού. Καθώς οι γυναίκες – οιασδήποτε ηλικίας- αντιμετωπίζονται από τους μουσουλμάνους όχι ως άνθρωποι, αλλά ως κάτι λιγότερο…

Αλλά η μοίρα αυτή δεν είναι μόνον για τις μουσουλμάνες. Οι λευκές Ευρωπαίες, είναι συχνά πυκνά θύματα βιασμού για έναν συνδυασμό λόγων. Λόγων τόσο θρησκευτικών – αφού θεωρούνται ασεβείς και πόρνες αφού δεν αποδέχονται τα ισλαμικά ήθη- όσο και πολιτισμικών, αφού στις αραβικές χώρες η αξία της γυναίκας είναι μηδαμινή, αλλά και καταπιεσμένης σεξουαλικότητας.

Το 2014, ο Μπάν Κι Μούν δήλωσε ότι η χρονιά σημαδεύτηκε από εκατοντάδες περιπτώσεις βιασμών και σεξουαλικής σκλαβιάς σε χώρες όπως το Ιράκ, την Συρία, την Σομαλία και την Νιγηρία. Σε όλες τις χώρες δηλαδή όπου ριζοσπάστες ισλαμιστές πολεμούν. Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε ιδιαίτερα στο θέμα, τόσο οι περιπτώσεις σε Ιράκ και Συρία όσο και των απαγωγών στην Νιγηρία τεράστιων ομάδων νεαρών κοριτσιών.

Έχουμε λοιπόν δύο δεδομένα. Κατ’ αρχάς ότι οι ισλαμιστές έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην “Δύση” όπως ακριβώς τον κήρυξαν και στον Ασάντ και στην κυβέρνηση της Νιγηρίας. Το δεύτερο ότι στην Ευρώπη έχουμε ξαφνικά μια αξιοσημείωτη αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων που συνδέεται (αδιαμφισβήτητα) με τους μετανάστες από τις χώρες στις οποίες δρούν αυτοί οι ισλαμιστές, οι οποίοι έχουν επιβεβαιωμένα χρησιμοποιήσει τον βιασμό ως όπλο πολέμου.

Αφήστε μια απάντηση