Φαήλος Κρανιδιώτης

Σάλο έχει προκαλέσει η πληροφορία, την οποία δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ο πρόεδρός της Φαήλος Κρανιδιώτης. Σύμφωνα με το δελτίο, ο κ. Κρανιδιώτης έχει διασταυρώσει την πληροφορία.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση την ανακοίνωση αυτή, θύμα βιασμού έπεσε φοιτήτρια τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016, στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τέσσερις αλλοδαπούς προερχόμενους από Hot-Spot.

Και η ανακοίνωση καταλήγει με ερώτηση που θέτει ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα:

«Κύριε Τόσκα, αληθεύει πως σήμερα το πρωί στις 6:30 φοιτήτρια βιάστηκε από 4 Σύριους στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι ίδιοι δράστες λήστεψαν τον φίλο της, ενώ ή κοπέλα αναγνώρισε στην συνέχεια τον ένα δράστη από το φωτογραφικό αρχείο των Ηot-Spots και για ποιον λόγο η Αστυνομία δεν έχει ακόμη βγάλει ανακοίνωση;».

Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σχετικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ούτε η Αστυνομία, παρ’ ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μέχρι και φωτογραφίες των φερόμενων ως δράστες.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση