Το διεθνούς φήμης μοντέλο και ηθοποιός Κέιτ Άπτον (Kate Upton) και ο διάσημος ηθοποιός James Woods κατακεραυνώνουν επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες τον αθλητή του Εθνικού Πρωταθλήματος Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) Κόλιν Κέπερνικ.

Αιτία η πρωτοβουλία του τελευταίου να γονατίσει κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση των μειονοτήτων στις ΗΠΑ.

Η Κέιτ Άπτον απεκάλεσε τρομακτικό το φαινόμενο αθλητές να επιλέγουν την στιγμή της ανακρούσεως του Εθνικού Ύμνου, ειδικά την 11η Σεπτεμβρίου, για να διαμαρτυρηθούν, τη στιγμή που οι Αμερικανοί τιμούν τις ζωές που χάθηκαν κατά τις επιθέσεις της Αλ Κάιντα στο World Trade Center.

Το να γονατίζεις ή να κάθεσαι κάτω κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου είναι προσβολή για τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν τώρα την πατρίδα μας. Το να κάθεσαι κάτω στον Εθνικό Ύμνου την 11η Σεπτεμβρίου είναι ακόμη πιο τρομακτικό», ανέφερε το γνωστό φωτομοντέλο σε μία ανάρτησή του στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο Instagram.

Ο Τζέημς Γουντς

Από την πλευρά του, ο Τζέημς Γουντς, γνωστός για τις συντηρητικές απόψεις του, όχι μόνο επετέθη σφόρδρα στον Κέπερνικ, αλλά υποσχέθηκε ότι ανέχθηκε αρκετά την Ομοσπονδία Αμερικανικού Ποδοσφαίρου και ότι δεν θα ξαναπαρακολουθήσει αγώνα ποτέ ξανά.

Ο 69χρονος σε συνέντευξή του δήλωσε:

Μπορούν να κάνουν και να πουν ό,τι θέλουν και ό,τι σκέφτονται και σέβομαι το συνταγματικό τους δικαίωμα γι’ αυτό… Ελπίζω να σεβαστούν κι εκείνη το συνταγματικό μου δικαίωμα να μην ξαναπαρακολουθήσω αγώνες του NFL.

Απαντώντας στον Κέπρνικ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα σηκωθεί όρθιος, μόνον όταν διορθωθούν κάποια πράγματα στην στάση των ΗΠΑ απέναντι στις μειονότητες, ο Γουντς συμπλήρωσε μέσα από το twitter:

Να μείνεις εκεί που επέλεξες, με τον άχρηστο κ*** σου μέσα στη λάσπη! (βλ. παρακάτω ανάρτηση)

Κάλεσε εν συνεχεία όλους τους τους τηλεθεατές του NFL να μποϊκοτάρουν τους χορηγούς του Κέπερνικ.

Σακ, Τραμπ και Fat Joe

Ο πρώην παίκτης του NBA Σακίλ Ο’ Νήλ, ο ράπερ Fat Joe, καθώς και ο ίδιος ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, άσκησαν δριμεία κριτική σε αυτές τις διαμαρτυρίες.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση