Ως την «καλύτερη ομιλία» του χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη σύμβαση του Ελληνικού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βίντεο με την ομιλία του, σημειώνοντας με νόημα… «το τέλος της Ιδεολογικής Ηγεμονίας της Αριστεράς» και έγραψε: Δείτε την καλύτερη μου ομιλία, αυτή ευχαριστήθηκα περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=-qJleBeApDI

Σε απάντηση στη συγκεκριμένη ομιλία ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας σχολίασε:

Ο φίλος ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε στη Βουλή σήμερα ότι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς τελείωσε, επειδή ο Τσίπρας υπέγραψε την πώληση του Ελληνικού.

Δεν ξέρω αν το ‘χει καταλάβει, αλλά την ίδια στιγμή καταργούνται τα Αρχαία Ελληνικά, η προσευχή και η έπαρση σημαίας στα σχολεία, τα Εξάρχεια, όπου διατηρεί τον εκδοτικό του οίκο έχουν εγκαταλειφθεί από την Αστυνομία, το τζαμί που κάποτε πολεμούσε θα ανεγερθεί στον Βοτανικό και με την ψήφο του, η Ελλάδα έχει παραδοθεί σε χιλιάδες επικίνδυνους ισλαμιστές εποίκους, η ασφάλεια των πολιτών είναι ανύπαρκτη, ενώ με την συμβολή του κόμματός του δαιμονοποιείται όποιος Έλληνας αντιδρά στην διάλυση του κοινωνικού μας ιστού.

Σκέψου δηλαδή να μην είχε τελειώσει κιόλας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Αφήστε μια απάντηση