Ο πρόεδρος της ΝΔ θα επικρίνει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του για τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία, στο προσφυγικό, στις εξωτερικές σχέσεις καθώς και για τις παρεμβάσεις στη λειτουργία των θεσμών και ειδικά στη Δικαιοσύνη -«Αν προσκληθούμε, θα απαντήσουμε κι εμείς με στοιχεία», αντιδρούν από τη Συγγρού στη φημολογία για «χαρτοπόλεμο» από την κυβέρνηση.
«Έτοιμος για μια σοβαρή πολιτική συζήτηση, αλλά, εφόσον χρειαστεί, και για μια σκληρή αντιπαράθεση», είναι, σύμφωνα με το επιτελείο του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης που διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, η οποία, κατά τη Συγγρού, «κατέφυγε σε αυτόν τον αντιπερισπασμό» μετά το αίτημα της αντιπολίτευσης για να διερευνηθούν οι καταγγελίες περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

«Δεν θα επιδιώξουμε την κατά μέτωπο αντιπαράθεση, αλλά εφόσον επιχειρήσουν να το κάνουν από την κυβέρνηση, όχι μόνον δεν θα την αποφύγουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και για να απαντήσουμε σε κάθε πρόκληση», υπογραμμίζουν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε αυτή τη συνεδρίαση ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του θα υποχρεωθούν να απολογηθούν επειδή μετέτρεψαν την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα σε όλους τους τομείς.

«Δεν μπορούν οι άνθρωποι που έφεραν τη χώρα σε αυτό το κατάντημα να κουνούν το δάκτυλο σε κανέναν, παρά μόνον στον καθρέφτη τους…», προσθέτουν «γαλάζιοι» αξιωματούχοι. Και επιμένουν ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος δεν μπορεί παρά να προσέλθουν απολογούμενοι για τη ζημιά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στη χώρα».

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση