Σοκ προκαλεί η κυκλοφορία ενός βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο δείχνει ότι νεαροί μετανάστες, επιτίθενται σε δυο Γερμανούς συνταξιούχους μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό στο Μόναχο. Ο λόγος φαίνεται πως ήταν ότι οι δυο άντρες προσπάθησαν να υπερασπιστούν μια κοπέλα την οποία ενοχλούσαν οι νεαροί.

Οι μετανάστες, οι οποίοι είναι ασιατικής ή αραβικής καταγωγής, φαίνεται να κρατούν τον έναν άντρα, ενώ τον βρίζουν. Το δεύτερο θύμα προβάλλεται να παλεύει με έναν από τους νεαρούς, ο οποίος τον πιάνει από το λαιμό, ενώ τον απειλεί. Το επίμαχο βίντεο καταγράφηκε από έναν Γερμανό, τον Tom Roth, ο οποίος ήταν παρών και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο καβγάς ξέσπασε όταν ένας από τους μετανάστες προσέγγισε μια κοπέλα, αγγίζοντάς την, η οποία τον απέρριψε.

Το εν λόγω συμβάν είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό βίας στο οποίο εμπλέκονται μετανάστες που αναζήτησαν καταφύγιο στη Γερμανία. Να πούμε επίσης, πως πριν έναν μήνα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία σημειώθηκαν πολλές καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε Γερμανίδες από πολυάριθμη ομάδα Αράβων και Βορειοαφρικανών.

Η αστυνομικοί που βρέθηκαν στον σταθμό του μετρό στο Μόναχο περιέγραψαν το περιστατικό ως μια εντελώς νέα διάσταση εγκλήματος.

Από την πλευρά του, ο θορυβημένος Tom Roth σχολίασε: «Ένιωσα πως έπρεπε να μοιραστώ το τι έγινε. Όσοι ήταν παρόντες είναι τρομοκρατημένοι. Μια ηλικιωμένη γυναίκα είπε πως πλέον δεν βγαίνει από το σπίτι της το βράδυ. Ένιωθα πολύ πιο ασφαλής στη Γερμανία πριν από 2-3 χρόνια από ό,τι τώρα. Πραγματικά, λυπάμαι για όσους έρχονται και χρειάζονται βοήθεια, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους βίαιους και αχάριστους μετανάστες που υπάρχουν. Πολλοί δεν σέβονται ούτε τις γυναίκες, ούτε τους άντρες, ούτε τους ηλικιωμένους, πόσο μάλλον τους νόμους και την αστυνομία».

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση