Η Δανέζικη αστυνομία προσπάθησε να συγκαλύψει τον αριθμό των βιασμών που διεπράχθησαν από μετανάστες. Η Δανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της είχε έναν μέσο όρο 395 υποθέσεων ετησίως έως το 2014. Μία έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης απεκάλυψε πως ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ κοντά στους 1.100 κάθε χρόνο.

Οι «χαμένες» υποθέσεις κρυβόντουσαν επιμελώς από αυτούς που συνέτασσαν τις στατιστικές της αστυνομίας, δίνοντάς τους κωδικούς που δεν τις κατέτασσαν στις υποθέσεις βιασμών. Αυτή η πρακτική συνεχίστηκε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2015 με αποτέλεσμα ένας τεράστιος αριθμός βιασμών να μην έχει καταχωρηθεί στις επίσημες στατιστικές της αστυνομίας.

Με δεδομένο ότι στις σκανδιναβικές χώρες η πλειοψηφία των βιασμών οφείλεται σε μετανάστες θεωρούν ότι η προσπάθεια μερικών, ειδικά ατόμων που ανήκουν στο «Λαϊκό κόμμα» να συγκαλύψουν το πραγματικό αριθμό των βιασμών έχει σκοπό να προστατέψει τους μετανάστες για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Αναρωτιέται κανείς πόσο ακόμη θα συνεχίσουν οι γυναίκες της Ευρώπης να αποτελούν θύματα τέτοιων κυβερνητικών πρακτικών, που ως μοναδικό σκοπό έχουν την προστασία του ψέμματος του «πολυπολιτισμού».

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση