Ο Μπεσάρα Μπούτρος Αλ-Ράι Πατριάρχης Αντιόχειας των Καθολικών Μαρωνιτών, δήλωσε στο Ιταλικό εβδομαδιαίο Καθολικό περιοδικό,  Famiglia Cristiana, πως «οι Μουσουλμάνοι θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη με δύο όπλα: την πίστη τους και τους υψηλούς ρυθμούς γέννησης».

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Πατριάρχης εξέφρασε τους φόβους του διότι όπως παρατηρεί  «οι χριστιανοί μετά δυσκολίας ασκούν την Πίστη τους και δεν κάνουν πλέον παιδιά, σε αντίθεση με τους Μουσουλμάνους πο έχουν πάρει ένα άλλο μονοπάτι». Ενώ για το ζήτημα της μετανάστευης κάλεσε τους Ευρωπαίους να πάψουν να δέχονται λαθρομετανάστες και να εξασφαλίσουν πως Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί θα επιστρέψουν στις Πατρίδες τους όταν πάψει ο πόλεμος.

«Ο Χριστιανισμός αποτελεί την μειονότητα στην Μέση Ανατολή, αν και εμφανίστηκε 600 χρόνια πριν το » τόνισε προειδοποιόντας την Ευρώπη και συνέχισε λέγοντας πως η Μέση Ανατολή δίχως τον Χριστιανισμό, δεν έχει ταυτότητα. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εσείς οι Ευρωπαίοι, για να προστατεύσετε την Ταυτότητα σας, είναι να σταματήσετε τους πολέμους στην Συρία, την Παλαιστίνη, την Υεμένη και το Ιρακ.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση