Περίπου 10.000 πλαστά διαβατήρια έχει εντοπίσει η Γερμανική συνοριακή αστυνομία. Τα διαβατήρια αυτά χρησιμοποιήθηκαν από λαθραίους μετανάστες με στόχο να περάσουν στην Γερμανία ως Σύριοι.

Σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές μια ολόκληρη βιομηχανία πλαστών διαβατηρίων, έχει έδρα την Τουρκία και τον Λίβανο και προμηθεύει τους επίδοξους λαθρομετανάστες με διαβατήρια τα οποία έχουν Συριακά στοιχεία, με στόχο να αιτηθούν άσυλο σε χώρες της Ε.Ε. Οι Μουσουλμάνοι που προμηθεύουν τους λαθρομετανάστες με τέτοια έγγραφα, έχουν προκαλέσει πανικό στις Γερμανικές αρχές διότι είναι εύκολο για μέλη των Ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων, να επισκευθούν την Τουρκία ή τον Λίβανο και με περίπου 2000 δολάρια να προμηθευτούν τέτοια έγγραφα.

Μετά την αποκάλυψη της είδησης από την ιστοσελίδα www.dailynews.com, η Frontex επιβεβαίωσε το γεγονός της αύξησης των εισερχομένων με Συριακά διαβατήρια!  Τουλάχιστον 800.000 άτομα θα έχουν ζητήσει άσυλο μέχρι τέλος του έτους, με το 38% εξ αυτών να δηλώνουν Σύριοι, ποσοστό που προφανώς είναι ψεύτικο.

 

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση