Άυξηση των βιασμών και των σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες παρατηρούν οι αρμόδιες αρχές, στην Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία και τις χώρες της Σκανδιναβίας.

Σύμφωνα με έρευνα του National Crime Agency της μεγάλης Βρετανίας, το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής Rotheram απέκρυψε την Ασιατική καταγωγή βιαστών, οι οποίοι από το 1997 έως και το 2013 βίασαν πάνω από 11.000 γυναίκες και κοριτσάκια, ακόμα και 11 ετών. Το γεγονός αυτό έλαβε μεγάλες διαστάσεις και δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και αποκαλύφθηκε πως τόσο η τοπική Αστυνομία όσο και το δημοτικό συμβούλιο, απέκρυψαν τα στοιχεία των ενόχων διότι είναι Ασιατική καταγωγής και αλλόθρησκοι και η αποκάλυψη αυτή θα εμπόδιζε την… ομαλή τους προσαρμογή στην κοινωνία. Ωστόσο το γεγονός ξαναέρχεται στην δημοσιότητα καθώς επίσης και η έρευνα της Νορβηγικής αστυνομίας η οποία το 2011 είχε αποκαλύψει πως το 100% των βιασμών γυναικών έγιναν από Ασιατικής και Αφρικανικής καταγωγής άντρες.

Τα παραπάνω γεγονότα έρχονται ξανά στην επιφάνεια καθώς στην Νορβηγία έχει ξεσπάσει σάλος από τον βιασμό μαις 14χρονης από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Oι Bile Mohamed Elmi (18 ετών) and Abdirizak Nur Ali (21 ετών) συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών και οι στατιστικές μελέτες, φένεται πως έχουν υποστεί αλλοιώσεις ώστε να μην αντιδράσει η κοινή γνώμη.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Δανίας ξεκινάει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για Μουσουλμάνους ώστε… να μπορέσουν να μάθουν να μην βιάζουν!!! Στα μαθήματα αυτά θα συμμετέχουν εθελοντικά και Δανοί πολίτες.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση