Χαοτικές σκηνές εκτυλίσσονται στα σύνορα της Σλοβενίας με την Αυστρία, στα οποία βρίσκονται χιλιάδες Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από την Αφρική και την Ασία. Σύμφωνα με την κεντρική υπηρεσία πληροφοριών της Σλοβενίας, σχεδόν όλοι οι λαθρομετανάστες επιθυμούν να ζητήσουν άσυλο στην Αυστρία.

Το κέντρο φιλοξενείας λαθρομεταναστών στην περιοχή Sentilj βρίσκεται σε έκρυθμνη κατάσταση καθότι η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι άντρες και αντιδρούν διαρκώς στις συνθήκες διαμονής που τους διαθέτει η Σλοβενική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της χώρας σκέφτεται την ανάπτυξη περισσότερων στρατιωτών καθότι η αστυνομική δύναμη της χώρας αποτελείται μόνο απο 5200 άτομα και ως εκ τούτου αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον 6000 άτομα προσπάθησαν και κατάφεραν να διασχύσουν τα σύνορα περνόντας στο κέντρο υποδοχής Spielfeld, στην Αυστρία, ενώ 2000 άτομα προσπάθησαν προχθές το βράδυ να περάσουν ταυτόχρονα από το φυλάκιο ελέγχου επιτηθέμενοι σε Σλοβένους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λιγότερο από το 50% των ατόμων αυτών είναι Σύριοι ενώ τουλάχιστον 750000 έχουν διασχύσει τα σύνορα μέσα στο 2015.

Την ίδια ώρα που η καταστρεπτική πολιτική της Ε.Ε και των Ευρωπαικών κυβερνήσεων οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες αλλοεθνείς Μουσουλμάνους στην ήπειρο μας, η Αυστρία μελετά την δημιουργία φράχτη ασφαλείας για να επιβραδύνει την είσοδο των λαθρομεταναστών, ενώ σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αυξήθηκαν οι πωλήσεις όπλων από Αυστριακούς πολίτες.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση