Είναι μια πραγματικότητα που αρνούμαστε να αποδεχθούμε ή υπερβολές όρισμένων κύκλων; Έχουν δίκιο όσοι βλέπουν μια »σεξουαλική τζιχάντ» ή ο σεβασμός γυναικών των της Ευρώπης, είναι δεδομένος εκ μέρους των λαθρομεταναστών;

Οι γείτονες και φίλοι Ιταλοί έχουν ήδη σοβαρό πρόβλημα με το 50% των βιασμών να έχουν γίνει από λαθρομετανάστες και με τους πολιτικούς να προτείνουν ξεχωριστά λεωφορεία για τους Ιταλούς! Την ίδια ώρα οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Το 52% των βιασμών στην Ρώμη έχουν γίνει από λαθρομετανάστες, το ίδιο ισχύει και για το 59% στο Μιλάνο και το 49% στο σύνολο της Ιταλική επικράτειας. Το 6.3% των βιασμών έχει γίνει από Μαροκινούς, το 8% από Αιγύπτιους.

Βέβαια και οι φίλοι στον μακρινό βορρά, έχουν όλως τυχαίως παρόμοιο πρόβλημα. Στην Νορβηγία σύμφωνα με μία έρευνα ο μισός πληθυσμός του Όσλο, φοβάται την αύξηση του εγκλήματος. Στο ζήτημα των βιασμών σχεδόν όλοι οι βιασμοί έχουν γίνει από Μουσουλμάνους. 83 από τους 86 βιασμούς της τελευταίας πενταετίας, στο Όσλο, έγιναν από Μουσουλμάνους. Μάλιστα οργανωμένες ομάδες βιαστών (!!!) στόχευμαν ανήλικα παιδάκια.

Στην Σουηδία των επίσης όμορφων γυναικών, μέσα στα τελευταία 40 χρόνια στα οποία αυξήθηκε η είσοδος αλλογενών και η χώρα υιοθέτησε την πολυπολιτισμικότητα, το βίαιο έγκλημα αυξήθηκε 300%. Η χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση στους βιασμούς παγκοσμίως! Συνολικά το προηγούμενο έτος έγιναν 6700 βιασμοί ! Φυσικά δεν την γλυτώνουν ούτε τα ανήλικα κορίτσια.

Την ίδια ώρα η Γερμανία, αλλά και άλλες χώρες της Ηπείρου μας, βιώνουν τις δολοφονίες γυναικών για λόγους τιμής. Χώροι διασκέδασης αναγκάζονται να μην επιτρέπουν σε Μουσουλμάνους την είσοδο λόγω επιθετικής σεξουαλικής συμπεριφοράς, ενώ η αστυνομία εντοπίζει οργανωμένα δίκτυα βιαστών! Φυσικά οι απαράδεκτοι Ευρωπαικοί νόμοι για την οπλοκατοχή, επιτρέπουν στους βιαστές να προσεγγίζουν τα θύματα τους με ευκολία.

Φυσικά η Ελλάδα δε θα μπορούσε να μείνει εκτός και ήδη εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα.

Στις 18 Αυγούστου σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Γερμανία (Hessen) λαθρομετανάστες βίαζαν ομαδικά γυναίκες και παιδιά. Και την ώρα που γίνονται όλα αυτά, οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται πως αυτά τα γεγονότα δεν είναι και τόσο… εγκληματικά, ενώ οι Ευρωπαικές κυβερνήσεις δείχνουν να μην ενδιαφέρονται και ιδιαίτερα. Ο κόσμος δέχεται μια μαζική προπαγάνδα περί «προσφύγων» αν και τελικά σχεδόν τίποτα από όσα ισχυρίζονται τα ΜΜΕ δεν είναι αλήθεια.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

*Στην φωτογραφία βλέπεται την Λίντα. Μια Σουηδή 18 ετών. Μαντέψτε.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση