Την πολιτική της κυβέρνηση του υπερασπίστηκε ο Ούγγρος κεντροδεξιός Πρωθυπουργός,  Βίκτορ Ορμπάν. Ο κ. Ορμπάν βρέθηκε στο συνέδριο του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος στην Ισπανία και υπερασπίστηκε τις επιλογές του.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μία προσφυγική κρίση. Είναι ένα μεταναστευτικό ρεύμα που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μία ανεξέλεγκτη και χωρίς κανόνες διαδικασία. Συνάδει με την ελευθερία της πληροφόρησης και του ελεύθερου λόγου το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν συνήθως γυναίκες και παιδιά, ενώ το 70% των μεταναστών είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατό;»  Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός φένεται να αντιλαμβάνεται την θεωρία του Αμερικανού συντηρητικού  William S. Lind, σχετικά με την είσοδο των μουσουλμάνων στην Δύση.
Και συνέχισε: « Eίμαστε Χριστιανοί Δημοκράτες, οπότε και η ηθική προσέγγιση στο ζήτημα είναι δεδομένη. Συμπονούμε όσους εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.Επειδή δεν τους θεωρούμε εχθρούς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δρούμε κατά του εαυτού μας. Είναι εθνική μας ευθύνη να δώσουμε πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους τα σπίτια τους και τις χώρες τους». Η Ουγγρική κυβέρνηση έχει κρατήσει την πολιτική της στο ζήτημα της λαθραίας μετανάστευσης παρά τις πιέσεις που δέχεται από κύκλους της Αριστεράς και υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας. Τα περισσότερα Ευρωπαικά ΜΜΕ δείχνουν διαρκώς εικόνες που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα και αποκρύβουν τα πραγματικά γεγονότα.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στην Αριστερά λέγοντας πως οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουν κρυφή ατζέντα και πως στηρίζουν την λαθραία διακίνηση ανθρώπων κρυμμένοι πίσω απο έναν ουμανισμό.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση