Τόσο η ευρωπαϊκή αριστερά όσο και οι αποϊδεολογικοποιημένη ευρωπαϊκή χριστιανοδημοκρατία μαζί με την κεντροδεξιά και τους πάλαι ποτέ σκληρούς και πλέον εκφυλισμένους συντηρητικούς αγγλικού τύπου δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζουν την έκπληξή τους για τα σημεία των καιρών μας. Εκπλήσσονται όλοι αυτοί για την κρίση στην Ελλάδα, την οποία οι ίδιοι απεδέχθησαν στην ΟΝΕ, παρ’ ότι γνώριζαν για την ελλειμματική της οικονομία. Εκπλήσσονται για τα εγκλήματα του Ισλαμικού Κράτους εις βάρος ανθρώπων αλλά και κάθε δείγματος πολιτισμού διαφοροποιούμενου από τον δικό τους και εν τέλει εκπλήσσονται από την αδυναμία τους να φυλάξουν τα χερσαία σύνορά τους με χώρες σαν την Κροατία, αφού πρώτα είχαν χαρακτηρίσει τους Έλληνες άχρηστους που δεν μπορούν να φυλάξουν μία τεράστια υδάτινη συνοριογραμμή που τους χωρίζει από την Τουρκία.

Αναλόγως, εκπλήσσεται όλος ο κόσμος που η πανίσχυρη Γερμανία δεν μπορεί να κουμαντάρει τους «πρόσφυγες». Κι αυτό, γιατί δεν τολμάει να καταδείξει τον έναν και μοναδικό υπαίτιο: την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία αποτελεί τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί όταν κανείς συγχέει την φιλελεύθερη ιδεολογία με την δημογραφική και πολιτισμική πραγματικότητα.

Η Άνγκελα Μέρκελ είχε τρεις στόχους όταν αποφάσιζε να εφαρμόσει την ευφυέστατη ιδέα της να ανοίξει διάπλατα τις πύλες της Γερμανίας στα μεταναστευτικά ρεύματα που προκάλεσε ο πόλεμος στην Συρία:

  1. Την σηματοδότηση μίας νέας πεφωτισμένης γερμανικής ηθικής προς κατευνασμό των φωνών που μιλούν για ένα νέο – οικονομικό αυτή τη φορά – Ράιχ.
  2. Την προσθήκη νέου και φθηνού εργατικού δυναμικού εντός των τειχών της δεσπόζουσας Γερμανίας, που θα έκανε ακόμη πιο ανταγωνιστική την βιομηχανία της χώρας.
  3. Την αύξηση του πληθυσμού της χώρας ως λύση απέναντι στην γήρανση του πληθυσμού και στα ασφαλιστικά ζητήματα που αυτή γεννά.

Την ίδια στιγμή όμως, η Γερμανίδα καγκελάριος αγνοούσε:

  1. Ότι ο πληθυσμός της Συρίας είναι 23 εκατομμύρια.
  2. Ότι ο Τρίτος Κόσμος ενδέχετο να εκλάβει την προσφορά της «Μαμάς» Μέρκελ ως ανοικτή εγγύηση για ένα «lifestyle» Πρώτου Κόσμου.
  3. Και τελικά – το πιο σημαντικό – ότι οι «πρόσφυγες» δεν παίζουν το σενάριο Μέρκελ, καθώς έχουν δικές τους φιλοδοξίες και προσδοκίες.

Η εμμονή της στην ψευδαίσθηση ότι Γερμανοί και Σύριοι μπορούν να προσαρμοστούν οι μεν στους δε, η μεταναστευτική πολιτική του κολοσσιαίου ευρωπαϊκού οικονομικού οικοδομήματος καταρρέει γύρω της. Και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που το προκαλούν αυτό:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»;

Αντί να παράσχει άσυλο αποκλειστικά σε πρόσφυγες από την Συρία, η Μέρκελ ηθελημένα προκάλεσε μία μαζική μετακίνηση από κάθε σημείο του ορίζοντος. Η Γερμανία εκτιμά ότι περισσότεροι από το ένα τέταρτο αυτών των «Σύρων» προέρχονται από κάπου αλλού, ενώ τον Σεπτέμβριο η Ε.Ε. ανακοίνωνε ότι μόλις ένας στους πέντε μετανάστες είναι πραγματικός Σύρος. (Daily Mail, 18/09/2015)

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΝΕΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ

Τον Μάιο, οι γερμανικές εκτιμήσεις για το 2015 τοποθετούσαν τον αριθμό των αναμενομένων νεοεισερχομένων μεταναστών σε 300.000 έως και 500.000. Στα τέλη Οκτωβρίου, οι εκτιμήσεις έχουν φτάσει στο εκατομμύριο. Η μεγάλη εφημερίδα Bild τοποθετεί τον αριθμό αυτό στα 1,5 εκατομμύρια. Οι μετανάστες απαιτούν ήδη από την κυβέρνηση να πληρώσει για την μετακίνηση των οικογενειών τους που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια ακόμη μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν στην Γερμανία στα ερχόμενα χρόνια.

Η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μεταναστών είναι νέοι άνδρες μουσουλμάνοι, διαβόητοι για τον απαιτητικό τρόπο με τον οποίο διεκδικούν «δικαιώματα» και προνόμια. Προφανώς και δεν υπάρχει αραβικό «ισοδύναμο» στο μεσαιωνικό ρητό που λέει ότι «οι επαίτες δεν μπορεί να είναι και επιλογείς…»

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής της συμπεριφοράς είναι και το παρακάτω γερμανικό βίντεο – αφιέρωμα με τίτλο «Οι ‘μετανάστες’ στην Ευρώπη συμπεριφέρονται ως απογοητευμένοι τουρίστες», όπου παρατίθενται διάφοροι τέτοιοι απαιτητικοί μετανάστες να απαριθμούν τα παράπονά τους.

Διαμαρτύρονται για την ποιότητα του δωρεάν φαγητού, της δωρεάν περίθαλψης και της δωρεάν παροχής καταλύματος, χωρίς την παραμικρή κατανόηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αρχές μέχρι να μπορέσουν να παράσχουν τα απαραίτητα σε πάνω από μισό εκατομμύριο ανθρώπων που ξαφνικά εμφανίστηκαν από το πουθενά.

Αυτές οι προσδοκίες των «προσφύγων» έναντι της Ευρώπης αυξάνονται δραματικά. Ένα άλλο βίντεο δείχνει έναν Νιγηριανό να σχολιάζει ότι «δεν γνώριζα ότι είναι τόσο δύσκολο να πάρεις αυτό που θέλεις στην Ευρώπη». Πολλοί, προερχόμενοι από τον Τρίτο Κόσμο έχουν μία μεταφυσική αντίληψη για την ευρωπαϊκή ευημερία, που τους επιτρέπει να θεωρούν ότι αυτή απλά προέκυψε και ότι ο μόνος λόγος που και οι ίδιοι δεν την απολαμβάνουν είναι ο ρατσισμός.

Έχουν ήδη υπάρξει ταραχές και διαδηλώσεις, καθώς οι μετανάστες διαμαρτύρονται για το ότι η φιλοξενία τους δεν είναι επαρκώς «άνετη», ενώ, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, δεν λείπουν και οι προσφυγές στην δικαιοσύνη. Αν μη τι άλλο αυτή είναι μία εκδοχή της αφομοίωσης!

Αυτό όμως που αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ του συρμού είναι ότι αυτή η συμπεριφορά της απαίτησης είναι μέρος της μουσουλμανικής θρησκείας. Το Ισλάμ είναι η υπέρτατη θρησκεία, σύμφωνα με τα θεολογικά του κείμενα:

[pullquote align=»full» cite=»» link=»» color=»#db3521″ class=»» size=»»]«Είστε ο καλύτερος απ’ όλους τους λαούς, που εξελίχθηκε για χάρη της ανθρωπότητος, υποδεικνύοντας το σωστό, απαγορεύοντας το λάθος και πιστεύοντας στον Αλάχ. Αν οι άνθρωποι του Βιβλίου (δηλ. οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι) είχαν πίστη, αυτό θα ήταν το καλύτερο γι’ αυτούς. Ανάμεσά τους, υπάρχουν ορισμένοι που έχουν πίστη, όμως οι περισσότεροι είναι διεστραμμένοι παραβάτες. (Το Κοράνι, 3:110)[/pullquote]

Και υπάρχουν πολλά ανάλογα εδάφια στο Κοράνι, που μαρτυρούν την ισλαμική αλαζονεία.

Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι οι επίλεκτες χιονονιφάδες του Αλάχ και ότι εμείς, οι άπιστοι υπάρχουμε για να τους υπηρετούμε. Ο Βρετανός Τζιχαντιστής, Αντζέμ Χουνταρί, κινηματογραφήθηκε κρυφά να λέει σε άλλους μουσουλμάνους ότι θα πρέπει να αρπάζουν τον μέγιστο δυνατό πλούτο ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τον χρόνο τους για την επιτυχή έκβαση του πολέμου κατά της Δύσεως. Οι βομβιστές του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ομοίως απήλαυναν προνομίων και απέφευγαν να εργάζονται για να μπορούν να είναι αφοσιωμένοι στην Τζιχάντ.

Στην σύγχρονη εποχή της μαζικής μεταναστεύσεως, οι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν τον πλούτο ως μία νέα εκδοχή του φόρου Τζίζια, ενός φόρου που επεβάλλετο παραδοσιακά σε μη-μουσουλμάνους, σε κοινωνίες με ισλαμική διακυβέρνηση. Το να λαμβάνουν χωρίς κόπο χρήματα και υπηρεσίες από τις κυβερνήσεις των απίστων στην Ευρώπη και στην Αμερική, αντιμετωπίζεται από τους μουσουλμάνους μετανάστες ως κεκτημένο δικαίωμα.

Η ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η διακήρυξη της Μέρκελ περί Ανοικτών Συνόρων και η κτητική και απαιτητική συμπεριφορά των μουσουλμάνων, όπως περιγράφεται παραπάνω, πολλαπλασιάζονται μέσω του διαδικτύου. Η πυρπόληση της σημερινής Γης της Επαγγελίας τροφοδοτείται από τα smartphones, που κάθε άνδρας Ισλαμιστής φέρει μαζί του – κάτι που οι New York Times αποκάλεσαν το «απαραίτητο παρελκόμενο του μετανάστη του 21ου αιώνος». (24/08/2015) Οι «πρόσφυγες» χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να σταμπάρουν συνοριακά περάσματα, να εντοπίζουν διαθέσιμα δωρεάν καλούδια και για «σύρμα», όπου υπάρχει Αστυνομία.

[pullquote align=»left» cite=»» link=»» color=»#db3521″ class=»» size=»»]Στη Βόννη, το 2012, 600 Σαλαφιστές επετέθησαν εναντίον μίας γερμανικής εκδήλωσης υπέρ της ελευθερίας του λόγου, κινητοποιούμενοι από το Facebook.[/pullquote]

Οι «πρόσφυγες» και οι λαθρομετανάστες δεν παραλείπουν να ενημερώνουν τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, μόλις εξασφαλίσουν την εγκατάστασή τους σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Θα αξιοποιήσουν τις ψηφιακές επικοινωνίες για να οργανώσουν τις απαιτήσεις τους για δωρεάν παροχές, διότι δεν υπάρχουν όρια στο τι ένας μουσουλμάνος μπορεί να αρπάξει από τους ποταπούς απίστους.

Ας μην ξεχνάμε ότι στη Βόννη, το 2012, 600 σαλαφιστές μουσουλμάνοι έπαθαν αμόκ και 110 συνελήφθησαν όταν επετέθησαν εναντίον μίας γερμανικής εκδήλωσης με θέμα την ελευθερία του λόγου. Ενδιαφέρον είναι ότι οι μουσουλμάνοι είχαν κινητοποιηθεί να ενεργήσουν στο όνομα του Αλάχ μέσω μίας δημοσίευσης στο Facebook. Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτά συνέβαιναν πολύ πριν φτάσουν οι εκατοντάδων χιλιάδων ενισχύσεις.

ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

Σίγουρα, αυτές οι μάζες των μουσουλμάνων ανδρών αποτελούν έναν εν δυνάμει στρατό, που περιμένει να ενεργοποιηθεί. Μερικοί θα είναι επιδεκτικοί στην προπαγάνδα και στα ταξίδια ενοχής στα κατά τόπους τεμένη, ότι τάχα έχουν υπερβολικά αφομοιωθεί και νιώθουν άνετα με τα ήθη των απίστων. Οι ιμάμηδες διατηρούν την εργασία τους κηρύσσοντας ότι η πίστη στο Ισλάμ είναι η νούμερο ένα εργασία για όλους τους μουσουλμάνους και ότι η υποταγή προϋποθέτει Τζιχάντ. Τα άβατα της Γερμανίας για τους μη-μουσουλμάνους θα εξαπλωθούν από τις γειτονιές σε ευρύτερες περιοχές.

Το επίπεδο του χάους είναι ήδη τρομακτικό και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει οδηγήσει στην εξαφάνιση του αρχικού ενθουσιασμού για το κόκκινο χαλί υποδοχής που η Μέρκελ έστρωσε. Η βία στα στρατόπεδα των προσφύγων είναι σύνηθες φαινόμενο. Οι γιατροί δεν επισκέπτονται το στρατόπεδο του Κάλντεν, στο κρατίδιο της Έσσης, χωρίς συνοδεία.

Τα στρατόπεδα προσφύγων φέρονται να είναι εξαιρετικά ανασφαλή για τις γυναίκες. Οι μουσουλμάνοι άνδρες εκμεταλλεύονται το χάος για να επιδοθούν σε βιασμούς και κακοποίηση παιδιών.

Καθώς οι άνδρες «πρόσφυγες» αφήνονται ελεύθεροι στις τοπικές κοινωνίες, οι Γερμανίδες θα αποτελέσουν στόχους. Το 2011 είχε επισημανθεί ότι οι Νορβηγίδες έβαφαν τα ξανθά τους μαλλιά μαύρα για καταστήσουν εαυτόν λιγότερο αξιοπρόσεχτο στους επιδράμοντες μουσουλμάνους. Πίσω στο 2005, είχε αναφερθεί στο «κύμα βιασμών από μετανάστες στην Σουηδία». Τώρα, τα σχολεία καλούν τις μικρές Γερμανίδες να μην φορούν κοντές φούστες για να μην προκαλούν τον βιασμό.

[pullquote align=»left» cite=»» link=»» color=»#db3521″ class=»» size=»»]Το 2010, η Γερμανίδα καγκελάριος παρατήρησε ότι ο πολυπολιτισμός είχε αποτύχει στην Γερμανία. Πέντε χρόνια όμως αργότερα έχει κατακλύσει την χώρα της με την χειρότερη μορφή διαφορετικότητος στον κόσμο.[/pullquote]

Μάλιστα, το Ισλάμ επιτρέπει – ενθαρρύνει τον βιασμό μη-μουσουλμάνων γυναικών, επειδή οι άπιστες γυναίκες είναι κατώτερα όντα σύμφωνα με το Κοράνι. Έτσι, οι Γερμανίδες σήμερα είναι πολύ λιγότερο ασφαλείς χάρις στην ανοησία της Άνγκελα Μέρκελ. Πού είναι αλήθεια οι φεμινίστριες;

Το 2010, η Γερμανίδα καγκελάριος παρατήρησε ότι ο πολυπολιτισμός είχε αποτύχει στην Γερμανία. Πέντε χρόνια όμως αργότερα έχει κατακλύσει την χώρα της με την χειρότερη μορφή διαφορετικότητος στον κόσμο. Οι Σύριοι μουσουλμάνοι δεν είναι απλά μια ακόμη ομάδα ατύχων εκτοπισμένων προσφύγων: Είναι μέλη του άσπονδου εχθρού της Δύσεως για τα τελευταία 1400 χρόνια, του οποίου η ολοκληρωτική κουλτούρα είναι ασύμβατη με την δική μας παράδοση ελευθερίας. Όμως η Μέρκελ υποδέχθηκε ολόκληρο το ισλαμικό πακέτο, ένα πολιτικό σύστημα όλα-σε-ένα που περιλαμβάνει την πολυγαμία, τον μισογυνισμό, τους γάμους παιδιών, την τρομοκρατία, την κακοποίηση ζώων, τον εκφοβισμό και την αποστροφή για την ελευθερία του λόγου.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

One thought on “ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ: ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ (video)

Αφήστε μια απάντηση