Η είδηση που δημοσιεύθηκε από το RIGHTNOW.GR προ μερικών ημερών σχετικά με την στήριξη του Φαήλου Κρανιδιώτη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του παλιού συνεργάτη του τέως Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσα από το προφίλ του στο Facebook καυτηρίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την είδηση αυτή, γράφοντας:

Έχω πάρει καθαρή θέση, τόσο με ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, όσο και με το άρθρο μου στην Κυρ. Δημοκρατία. Στηρίζω Μεϊμαράκη για τους λόγους που έχω αναφέρει και είμαι από αυτούς με άκαμπτη μέση.

Αποκαθιστούμε ως εκ τούτου την αλήθεια, αν και ο Φαήλος εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτος και καλύτερος στα μέλη της ομάδος υποστηρικτών του Αδώνιδος Γεωργιάδου «Θέλουμε τον Άδ. Γεωργιάδη Πρόεδρο στην Ν.Δ.». Προφανώς, κάποιοι άλλοι των ενέταξαν εν αγνοία του, αν και πλέον το ξέρει και θα έπρεπε να μεριμνήσει ώστε να διαγραφεί, μη και παρεξηγηθεί ο κατ’ αυτόν εκλεκτός της τετράδος και για να μη χαίρεται άδικα και ο Άδωνις.

adonisfanpage

Ας μας εξηγήσει όμως και τι εννοεί με την «άκαμπτη μέση», διότι μπορεί να θεωρήσουμε ότι το «λουμπάγκο» είναι αυτό που τον συνδέει με τον Βαγγέλα και την αιωνόβιο βαρονία που τον περιβάλλει.

Σε είχαμε για νεώτερο Φαήλο…

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση