Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Αμύνης, κατά την διάρκεια της νύκτας που πέρασε, ρωσικά μαχητικά τύπου Sukhoi SU-25 πραγματοποίησαν 22 επιδρομές, κτυπώντας συνολικά 27 στόχους στο συριακό έδαφος.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά στόχευσαν έναντι οκτώ στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην επαρχία του Ομς. Οι εγκαταστάσει κατεστράφησαν ολοσχερώς, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρωσικού Υπουργείου Αμύνης, Ιγκόρ Κονασένκωφ.

Τα ρωσικά αεροσκάφη κτύπησαν και 11 κέντρα εκπαιδεύσεως του ISIS στις επαρχίες Ράκα και Χάμα, πρόσθεσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Οι υποδομές που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες αφανίστηκαν.

Η ρωσική εναέρια υποστήριξη έχει επιτρέψει στα στρατεύματα της συριακής κυβερνήσεως να εξαπολύσουν μία μαζική επίθεση εναντίον των τρομοκρατών από σήμερα το πρωί.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ρωσία εκκίνησε την δική της αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Συρία, κατόπιν αιτήματος της κυβερνήσεως Άσαντ. Από την αρχή της επιχειρήσεως, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει πάνω από εκατό τρομοκρατικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένων και επιτελικών θέσεων, αποθηκών πυρομαχικών, κέντρων εκπαιδεύσεως και θωρακισμένων οχημάτων που ανήκουν σε τζιχαντιστές.

Την Τετάρτη, η Ρωσία για πρώτη φορά ενέπλεξε και το ναυτικό της στην επιχείρηση, με τέσσερα σκάφη του πολεμικού της ναυτικού να εξαπολύουν επίθεση με 26 πυραύλους εναντίον θέσεων του ISIS από την Κασπία Θάλασσα.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση