ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η κοινότητα του Χάρντχαϊμ, στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες για την τήρηση των κανόνων της καθημερινότητος στην περιοχή. Ανήρτησε λοιπόν στην ιστοσελίδα της ένα φυλλάδιο σε απλή γερμανική γλώσσα, όπου προσφωνώντας τους «πρόσφυγες» «Αγαπητή ξένη κυρία, αγαπητέ ξένε κύριε» προσπαθεί να τους εξοικειώσει με τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Καλούνται λοιπόν με αυτόν τον τρόπο οι αιτούμενοι πολιτικό άσυλο να προσαρμοστούν. «Η Γερμανία είναι ένα ειρηνικό κράτος, στο οποίο ζουν άνθρωποι με πολλές ελευθερίες, ο ένας δίπλα και μαζί με τον άλλο.»

[pullquote align=»left» cite=»» link=»» color=»#dc3522″ class=»» size=»»]«Την ανάγκη μας την κάνουμε αποκλειστικά σε αποχωρητήρια και όχι σε κήπους, πάρκα, φράχτες ή πίσω από θάμνους. Στις 10μμ ξεκινά η ώρα κοινής ησυχίας, ενώ ακόμη και για τους οδηγούς ποδηλάτων υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Τα κορίτσια και οι νεαρές κυρίες ενοχλούνται όταν τους μιλάς ή όταν τους ζητάς το τηλέφωνό τους και γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην συμβαίνει αυτό.»[/pullquote]

Εν συνεχεία καθίσταται σαφές ότι: «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, καθώς και η περιουσία των άλλων. Απαγορεύεται η καταπάτηση ιδιωτικών οικοπέδων, κήπων και κτιρίων, καθώς και η υπεξαίρεση φρούτων και λαχανικών από αυτά.»

«Η Γερμανία είναι ένα καθαρό κράτος και έτσι πρέπει να μείνει. Τα απορρήματα και οι ακαθαρσίες πρέπει να τοποθετούνται εντός των προτοποθετημένων κάδων και δοχείων.» Και συνεχίζει το κείμενο: «Στην Γερμανία πρώτα πληρώνονται τα προϊόντα στο Σούπερ-Μάρκετ και εν συνεχεία ανοίγονται.»

«Σας παρακαλούμε να τηρήσετε αυτούς τους κανόνες.

«Την ανάγκη μας την κάνουμε αποκλειστικά σε αποχωρητήρια και όχι σε κήπους, πάρκα, φράχτες ή πίσω από θάμνους. Στις 10μμ ξεκινά η ώρα κοινής ησυχίας, ενώ ακόμη και για τους οδηγούς ποδηλάτων υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Τα κορίτσια και οι νεαρές κυρίες ενοχλούνται όταν τους μιλάς ή όταν τους ζητάς το τηλέφωνό τους και γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην συμβαίνει αυτό.»

«Ακόμη κι αν η κατάσταση είναι τόσο για εσάς όσο και για εμάς στενάχωρη και δύσκολη, θέλουμε να θυμάστε ότι σας αποδεχθήκαμε εδώ άνευ όρων. Σας παρακαλούμε λοιπόν, να αναγνωρίσετε την αξία αυτής της αποδοχής και να λάβετε υπ’ όψιν σας αυτούς τους κανόνες, γιατί μόνον τότε θα μπορέσει να είναι δυνατή μία συνύπαρξη μεταξύ μας.»

Αυτά αναφέρονται στο κείμενο που αναρτήθηκε την περασμένη Τρίτη στην ιστοσελίδα της κοινότητος.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση