Άδωνις Γεωργιάδης

Υπήρχε μία ομάδα ανθρώπων, που δεν ήθελαν να κατέβω ως υποψήφιος για διάφορους λόγους, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα που προέκυψε με την υποψηφιότητά του, ο βουλευτής της ΝΔ, διευκρίνισε ότι καμιά φορά άνθρωποι στο περιβάλλον των υποψηφίων δημιουργούν προβλήματα γιατί θέλουν να εμφανίζονται «βασιλικότεροι του βασιλέως». Αποσαφήνισε, πάντως πως με τους συνυποψήφιούς του έχει άριστες σχέσεις.

Ειδικότερα, σχετικά με την συλλογή των υπογραφών για την διεκδίκηση της αρχηγίας στην ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως κάποιοι κρατούσαν κλειδωμένες στο συρτάρι υπογραφές, για να μην αφήσουν κάποιον άλλον να είναι υποψήφιος, προσθέτοντας πως «τη Δημοκρατία δεν πρέπει να την φοβόμαστε». «Βρέθηκαν, ωστόσο, 50 γενναίοι και είμαι υποψήφιος», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τον Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι και θα παραμείνει φίλος του, διευκρίνισε όμως πως δεν θα είναι πολιτικός του φίλος αν δεν στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση