Εμφύλιος έχεις ξεσπάσει στην Νέα Δημοκρατία ανάμεσα σε διάφορες φράξιες του κόμματος. Υποστηρικτές του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, τρίζουν τα δόντια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατηγορώντας τον πως με την συσπείρωση διαφόρων στελεχών του κόμματος γύρω του, δείχνει πως είναι άνθρωπος του Κώστα Καραμανλή και πως εκφράζει τον παλαιοκομματισμό και τα παλαιά τζάκια του κόμματος που έκαναν πόλεμο στον Αντώνη Σαμαρά. Οι υποστηρικτές του πρώην Πρωθυπουργού θέλουν να αποδυναμώσουν τον κ.Κώστα Καραμανλή και την επιρροή που ασκεί στο κόμμα.

Την ίδια ώρα οι υποστηρικτές του κ.Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχουν ανοίξει πυρ εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας τον επίσης πως εκφράζει τον παλαιοκομματισμό, ενώ υπόγειο πόλεμο δέχεται και ο κ.Τζιτζικώστας.

Μεγάλα ερωτήματα προκαλεί η στάση του κ.Μάκη Βορίδης ο οποίος πέραν ορισμένων σχολιασμών σχετικά με την υποψηφιότητα Γεωργιάδη, δε δείχνει ιδιαίτερη συμμετοχή στις τρέχουσες διαδικασίες με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν πως του ζητήθηκε να απέχει, πράγμα που περιθωριοποιεί και την Δεξιά πτέρυγα του κόμματος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως σε μια διαδικασία ψηφοφορίας από την βάση του κόμματος, ο κ.Βόρίδης θα ήταν ακόμα και φαβορί για την ηγεσία. Ανεπιβεβαίωτες έμειναν και οι αναφορές σχετικά με συνάντηση του κ.Βορίδη και του κ. Σαμαρά για σχηματισμό μιας Δεξιάς εσωκομματικής συμμαχίας.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση