Οργανωμένο σχέδιο της ακροαριστερής οργάνωσης »Ρουβίκωνας» για την κατάληψη των γραφείων των ΑΝΕΛ, αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ, συλλαμβάνοντας εννέα άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κρατικής Ασφάλειας ομάδα ακροαριστερών υποστηρικτών της »Συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς», σχεδίαζαν να εισβάλουν στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με στόχο την κατάληψη και την φθορά τους. Όταν συνελήφθησαν βρέθηκαν στην κατοχή τους δυο πανό με συνθήματα υπερ της κατηγορούμενης ως τρομοκράτισσας Εύης Στατήρη η οποία συμμετείχε στην ένοπλη αριστερή οργάνωση ΣΠΦ. Πιο πρόσφατα οι ακροαριστεροί της οργάνωσης »Ρουβίκωνας» πέταξαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου φέιγ βολάν και ανάρτησαν πανό με συνθήματα κατά της Ε.Ε., ενώ πριν από μερικές ημέρες αποπειράθηκαν να διακόψουν προεκλογική ομιλία του κ. Μάκη Βορίδη στη Νέα Χαλκηδόνα.

Η οργάνωση αυτή αποτελείται από αναρχικούς που πιστεύουν πως οι βίαιες παρεμβάσεις στους κοινωνικούς μηχανισμούς θα εκπληρώσουν τους στόχους και θα τρομοκρατήσουν όσους διαφωνούν μαζί τους, ενώ κατά καιρούς έχουν επιτεθεί σε αστυνομικές δυνάμεις,ενώ δημόσια στηρίζουν την ακροαριστερή ένοπλη βία.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση