Νέα ευρήματα ήρθαν στα χέρια της αντιτρομοκρατικής, έπειτα από την έρευνα που διεξήχθη στο κρησφύγετο του Πετρακάκου σε μονοκατοικία στον Μώλο Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν τρία οπλοπολυβόλα τύπου καλάσνικοφ. Τα όπλα ήταν θαμμένα  στον κήπο της κατοικίας που είχε νοικιάσει ο  Πετρακάκος.,

Υπενθυμίζεται ότι την μονοκατοικία στον Μώλο που περιβάλλεται από κήπο περιφραγμένο με ειδικό πανί ούτως ώστε να μη διακρίνεται το εσωτερικό, είχε μισθώσει πριν από ένα χρόνο ο 27χρονος, ενώ την επισκεπτόταν τακτικά και ο 35χρονος αδελφός του Φ.Α., που εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη στο πατρικό του σπίτι στην Αγ. Παρασκευή.

Tο σπίτι στον Μώλο, στην έρευνα του οποίου η Αντιτρομοκρατική έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα, φέρεται να έχει μισθώσει ο 27χρονος που έχει συλληφθεί μαζί με τον Πετρακάκο. Η εν λόγω μονοκατοικία περιβάλλεται από κήπο περιφραγμένο με ειδικό πανί ούτως ώστε να μη διακρίνεται το εσωτερικό. Εκεί, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε μεταξύ άλλων δύο αυτοκίνητα, ένα τζιπ και ένα συμβατικό, και τα δύο καλυμμένα με κουκούλες.

Τα ευρήματα θα σταλούν για βαλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελ. Ασ., όπως άλλωστε έχει συμβεί με τα περίστροφα τύπου glock που επίσης βρέθηκαν στην μονοκατοικία στον Μώλο.

Rightnow Newsroom
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση