Ερωτήματα σχετικά με την παραμονή και την διαδικασία αφομοίωσης των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, προκύπτουν μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Σύμφωνα με έρευνα του καθηγητή Peter Cohen, η οποία βασίστηκε σε δεδομένα της Γερμανικής κυβέρνησης,συνολικά 3.000.000 Τούρκοι Σουνίτες έχουν μεταναστεύσει νόμιμα ή παράνομα στην Γερμανία από το 1976. Εξ αυτών το 20% έχει κανονική δουλειά πλήρους απασχόλησης και το 80% ζει από τα υπεραρκετά επιδόματα των Γερμανών φορολογούμενων, ενώ συνήθως έχουν δουλειές μερικής απασχόλησης, εργαζόμενοι δίχως να δηλώσουν την εργασία σε επιχειρήσεις άλλων Τούρκων. Τα περισσότερα παιδάκια Τουρκικής καταγωγής, παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν την βασική εκπαίδευση. Συνήθης τακτική είναι μια επίσκεψη στην Τουρκία όπου με 10 ευρώ αγοράζουν μια ψεύτικη άδεια πατρότητας είτε ανύπαρκτου παιδιού, είτε παιδιού το οποίο ενοικιάζουν ώστε να το παρουσιάσουν στις Γερμανικές αρχές, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την απόδοση επιπλέον επιδόματος.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ουγγαρία, λαθρομετανάστες οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι πρόσφυγες απο την Συρία, δεν δέχονται την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, ενώ απαιτούν ειδική διατροφή προσανατολισμένη στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Σύμφωνα με τον Ούγγρο Υπουργό των Εξωτερικών Peter Szijjártó, υπάρχει περίπτωση ο αριθμός των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισέρχονται και ζουν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, να ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια. Τέλος στην Σουηδία το 16.5% των Μουσουλμάνων, κάνει χρήση του 66.4% του εθνικού προυπολογισμού για τα επιδόματα! Σύμφωνα με τον ΟΗΕ το 72% περίπου, των λαθρομεταναστών είναι άντρες νεαρής ηλικίας.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση