Οι «κολλητοί» του Έλληνα πρωθυπουργού, που ουσιαστικά δίνουν γραμμή για τις ιδεοληπτικές πολιτικές της ανά την Ευρώπη Αριστεράς, το κόμμα των Αριστερών της Γερμανίας, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στο Μπούντεσταγκ ζητά ουσιαστικά την νομιμοποίηση των δουλεμπόρων υπό την έννοια της «αποποινικοποίησης της μεταφοράς λαθρομεταναστών προς την Γερμανία». Ισχυρίζονται ότι όποιος βοηθά λαθρομετανάστες να εισέρχονται παρανόμως στην Γερμανία δεν θα ‘πρεπε να διώκεται ποινικά. Λες και οι δουλέμποροι εκδίδουν και παραστατικά, μέσω των οποίων θα μπορεί να τεκμηριωθεί το «αφιλοκερδές» των πράξεών τους.

«Δεδομένης της καταστάσεως που επικρατεί, αυτό θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδος του κόμματος «Die Linke», Γιαν Κόρτε στο Γερμανικό Κοινοβούλιο.

Η πρόταση αυτή δεν αποτελεί πυροτέχνημα. Έχει πέσει στο τραπέζι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το Σάββατο στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας διοργανώθηκε και σχετικό διεθνές συνέδριο με συμμετοχή και ιδιωτικών φορέων και προσώπων που «βοηθούν» λαθρομετανάστες να φτάσουν στον προορισμό τους. Και μπορεί, ευτυχώς για τους Γερμανούς, οι Αριστεροί να μην κυβερνούν στη χώρα τους, όμως κυβερνούν εδώ. Οπότε, δεν θα ‘πρεπε να μας κάνει εντύπωση αν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες ακούσουμε ανάλογη πρόταση διά στόματος Γιάννη Μουζάλα…

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση