Τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αναμένεται να συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας το ερχόμενο Σάββατο,ημέρα κατά την οποία θα συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί κρίσιμης σημασίας την συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, μιας και θεωρεί πως συμβολικά η συνάντηση τους, καθώς και η έμμεση στήριξη των ΗΠΑ προς την χώρα μας μέσω του Δ.Ν.Τ, θα οδηγήσει στην δημιουργία κλίματος σταθερότητας στην οικονομία.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως ο πρώτος Αριστερός Πρωθυπουργός της Ελλάδος, μιας χώρας που μάτωσε από την Αριστερά, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ειδικότερα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς για τις ιδεολογικές και πολιτικές τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως της νεολαίας του, η οποία κατά το παρελθόν διαδήλωνε κατά των ΗΠΑ και έκαιγε Αμερικανικές σημαίες, διατυμπανίζοντας την απέχθεια της για τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Μπάρακ Ομπάμα, συζήτησαν ήδη τηλεφωνικά το ζήτημα των λαθρομεταναστών, καθώς και την προοπτική της Ελληνικής οικονομίας.

Τμήμα Ειδήσεων Rightnow
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση