Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ συνελήφθη για παράνομη εκπομπή της ΕΡΤ Open.

 

Μαζί με τον Παναγιώτη Καλφαγιάνννη, συνελήφθη ο Γενικός Γραμματέαςς της ΠΟΣΠΕΡΤ Δημήτρης Κούνης, επίσης για παράνομη μετάδοση του προγράμματος της EΡΤ Open από τη συχνότητα 106,7, καθώς δεν υπάρχει η σχετική άδεια.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο εκπομπής του σταθμού στο Γαλάτσι και οι δύο συνδικαλιστές ανέλαβαν την ευθύνη της εκπομπής του σήματος, για να μην οδηγηθεί στο Τμήμα ο τεχνικός που βρισκόταν στον πομπό.

Oι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποιος εν συνεχεια διέταξε την αποφυλάκιση τους.

Στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλουν τη σημερινή κίνηση, λέγοντας ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τη νόμιμη επαναλειτουργία του σταθμού από τον νυν Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Σχόλιο για τις δύο συλλήψεις έκανε στο twitter και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτοξεύοντας ευθείες βολές στην κυβέρνηση. Η μάχη κατά της διαπλοκής και της μιντιακής τρομοκρατίας ξεκίνησε με συλλήψεις για την ΕρτOpen. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, τονίσει η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής.

Σύμφωνα με tweet της υποψήφιας βουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή, έχουν ήδη κατασχεθεί τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ Open.

Rightnow Newsroom
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση