Χάος στα διόδια

Υποψίες γεννά αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα διόδια των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων. Ενώ στο δημοψήφισμα η διέλευση ήταν δωρεάν και παρά τους ισχυρισμούς του Υπουργείου Εσωτερικών ότι υπεβλήθη ανάλογο αίτημα και για τις σημερινές εκλογές, σήμερα η διέλευση είναι επί πληρωμή.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί εύλογες εικασίες, καθώς οι περισσότεροι εκ των μετακινουμένων ανήκουν ηλικιακά και κοινωνικά σε κατηγορίες που σύμφωνα με εταιρείες ερευνών και αναλύσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιες είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πολίτες, κυρίως συνταξιούχοι, οι οποίοι στο πρόσφατο δημοψήφισμα, λόγω capital-controls δεν ταξίδεψαν στους τόπους καταγωγής τους για να ψηφίσουν. Αυτό θεωρείται και η βασική αιτία που το υποστηριχθέν από τον ΣΥΡΙΖΑ «ΟΧΙ» ξεπέρασε σε ποσοστό κάθε εκτίμηση και πρόβλεψη.

Η όποια εικασία φυσικά, δεν μπορεί να οδηγήσει σε πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα. Το βέβαιο είναι ότι η αποχή εξυπηρετεί τον ΣΥΡΙΖΑ, που μετά και τις τελευταίες εκκαθαρίσεις αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό κόμμα για τους ανά την χώρα μας βολεμένους, οι οποίοι θα πασχίσουν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους να διαφυλάξουν τα προκλητικά τους προνόμια.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση