Όσο αστείο κι αν ακούγεται, ο ηγέτης μίας ισλαμικής ομάδος του Καζακστάν πρότεινε μία σειρά πιθανών «σεξουαλικών φόρων», λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους, όπως η γνώση της επίσημης γλώσσας του κράτους, η ομοφυλοφιλία και το πόσο «προικισμένος» είσαι.

Ο Μουράτ Τελιμπέκοφ, ηγέτης της Μουσουλμανικής Ενώσεως του Καζακστάν, ανάρτησε αυτές του τις ιδέες στο Facebook και φυσικά η πληροφορία έγινε ανάρπαστη τόσο στα καζαχικά όσο και στα ρωσικά ΜΜΕ. Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτε στην συγκεκριμένη ανάρτηση που να μαρτυρά εάν αυτές οι απόψεις είναι πραγματικές ή αποτελούν απλά μέρος κάποιου αστείου. Πολλοί θεωρούν ότι είναι απλά η απάντηση σε έναν πρόσφατα επιβεβλημένο φόρο για το μάζεμα μανιταριών και μούρων (!!!).

Η φορολόγηση προκύπτει από τον συνδυασμό διαφόρων δεδομένων, ξεκινώντας από την γλώσσα και την εθνικότητα του ζευγαριού. Το λιγότερο που μπορείς να πληρώσεις είναι 1 δολάριο, αν είσαι παντρεμένος και Καζάχος. Αυτό χαίρει μίας εκπτώσεως 50% σε περίπτωση που μιλάς την επίσημη γλώσσα του κράτους και με την προϋπόθεση ότι η συνεύρεση πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο και όχι για μεγαλύτερο διάστημα από 14 λεπτά.

Από ‘κει και πέρα ο φόρος μεγαλώνει. Αν το ζεύγος βρίσκεται σε μία μακροχρόνιο σχέση αλλά δεν είναι παντρεμένο, ο φόρος ανέρχεται στα 2,5 δολάρια. Το λεγόμενο «One Night Stand» στοιχίζει 7 δολάρια, η ομοφυλοφιλική συνεύρεση εκτοξεύει τον φόρο στα 10 δολάρια.

Από το σημείο αυτό αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρον: Μία «μη παραδοσιακή» συνεύρεση, χωρίς αυτό να ερμηνεύεται με σαφήνεια, φορολογείται με 18 δολάρια.

Υπάρχουν και περαιτέρω πολλαπλασιαστές, όπως αυτός που έχει να κάνει με την διάρκεια που ξεπερνά τα 14 λεπτά, το πόσο «προικισμένος» είσαι (υποθέτει κανείς ότι αυτό εννοεί γράφοντας «μέγεθος μηχανής») και αν είσαι αλλοδαπός. Εννοείται ότι οι αλλοδαποί πληρώνουν τα διπλά για να κάνουν σεξ στο Καζακστάν.

Τέλος, προσφέρονται και κάρτες «πολλαπλών συνευρέσεων» για την εξοικονόμηση φόρων. Οι γηραιότεροι και οι ανάπηροι δικαιούνται φοροαπαλλαγής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τμήμα της προτάσεως που αφορά στον τρόπο επιβολής και ελέγχου των συγκεκριμένων μέτρων: «Μέσω ειδικής αστυνομικής μονάδος που θα έχει το δικαίωμα να εισβάλλει σε σπίτια χωρίς ένταλμα.»

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση