Στο διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας υπερηφανεύτηκε ότι στους λιγοστούς μήνες που διακυβέρνησε την χώρα κατάφερε να επιβάλλει ορισμένους αναρχοαριστερίστικους στόχους με αποκορύφωμα τον κατάπτυστο νόμο για την ιθαγένεια , ο οποίος θα προκαλέσει και το τέλος της Ελληνικής Φυλής. Τώρα που αρχίζει το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και γιγαντώνεται κανένας Πατριώτης ή Εθνικιστής δεν προβάλλει τις προτάσεις μας πάνω σε αυτό το πρόβλημα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Τι θέλω να υποστηρίξω με το παραπάνω; Ότι η πολιτική ατζέντα επιβάλλεται από την αριστερά σε όλα τα ζητήματα. Οι Έλληνες Εθνικιστές θεωρούν ότι κυρίαρχο ζήτημα είναι το Μνημόνιο δηλαδή ωφελιμιστική-υλιστική και συνεπώς μαρξιστική αντίληψη του γίγνεσθαι. Η νέα Μεγάλη Ιδέα για τους σύγχρονους Έλληνες Εθνικιστές είναι η εναντίωση στο Μνημόνιο, έτσι για να μην έχεις θέση παρά μόνο αντίθεση ενώ θα έπρεπε να τονιστεί η θέση μας πάνω στην οικονομία η οποία πρέπει να υπηρετεί τον Λαό και όχι το αντίστροφο. Άρα οι ερχόμενες εκλογές θα γίνουν με υλιστικά-μαρξιστικά κριτήρια άρα με καθολική νίκη του Μαρξισμού στο επίπεδο των ιδεών.

ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»

Όλοι σήμερα κάνουν πρόγνωση για τις εκλογές και φυσικά και αυτοί οι οποίοι θα ψηφίσουν τους Εθνικιστικούς Σχηματισμούς. Για εμένα είναι αδιάφορα τα ποσοστά που θα πάρουν αυτοί οι Εθνικιστικοί Σχηματισμοί την στιγμή που δεν μπορούν ούτε στους ψηφοφόρους τους να κάνουν κατανοητή την Εθνικιστική Φιλοσοφία και δεν υπάρχει Εθνικιστικός Τρόπος Σκέψης σε αυτούς.

Είναι χαρακτηριστικός ο μεταπολιτευτικός τρόπος σκέψης γραμματέα τοπικής οργανώσεως ο οποίος μου είπε ότι δεν τον πείραξε που βγήκε δεύτερος στις εκλογές γιατί αν πάθει κάτι ο πρώτος σε ψήφους θα πάρει την θέση του. Δηλαδή ο θάνατός σου η ζωή μου; Άραγε αυτή είναι η έννοια της συντροφικότητας στην Εθνικιστική Φιλοσοφία; Πολλοί θα πουν ότι με διακατέχει εμπάθεια έναντι του συγκεκριμένου κόμματος. Εγώ όμως θα τους ρωτήσω πόσα βιβλία του αρχηγού του κόμματος έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα; Ελάχιστα έναντι των χιλιάδων ψηφοφόρων. Δεν είναι ένα κριτήριο επιλογής στελεχών σε όλη την Ελλάδα η ιδεολογική συνέπεια και κατάρτιση; Και συνεχίζω: Πόσες ιδεολογικές επιθεωρήσεις του κόμματος έχουν πωληθεί σε όλη την Ελλάδα; Δεν έπρεπε να υπάρχει σε κάθε μεγάλη πόλη ένα εθνικιστικό βιβλιοπωλείο που να στηρίζεται από τους ντόπιους Πατριώτες- Εθνικιστές για την διάδοση της Εθνικιστικής Ιδέας; Αλλά που τα λέω αυτά; Σε αυτούς που όταν η ΝΔ είχε προφυλακίσει ολόκληρη την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της στην περιοχή μου προτίμησε να ψηφίσει τον εκλεκτό της ΝΔ και όχι έναν Εθνικιστικό Τοπικό Σχηματισμό.

Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ «ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ»

Για να καταλάβουμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά θα πρέπει να αναλύσουμε την κομβική σημασία που είχαν οι εκλογές του 2012. Γράφει ο Γιάννης Λούλης:

«Όλα τα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ο μεσαίος χώρος ήταν αντικείμενο διεκδίκησης από την Κεντροαριστερά και την Κεντροδεξιά. Όποιος κέρδιζε την «μάχη του μεσαίου χώρου» κέρδιζε τις εκλογές. […] Ακραία κόμματα δεν είχαν τύχη όσο ο μεσαίος χώρος παρέμενε ισχυρός. Συνθλίβονταν στις μυλόπετρές του. Όμως η κυριαρχία των δύο μεγάλων εκπροσώπων της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς δεν διόρθωσε τις παθογένειές τους. Τις συγκάλυψε. Οι ψηφοφόροι των δύο μεγάλων κομμάτων, σε μια έκρηξη οργής, τα γκρέμισαν στις εκλογές του Μαΐου 2012.[…] Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η Χ.Α. έγινε πολυσυλλεκτική με κέρδη στον πιο ρευστό και λιγότερο στεγανοποιημένο ενδιάμεσο χώρο. Για τους ψηφοφόρους που την επέλεγαν η «ιδεολογία» της ήταν ασήμαντο κριτήριο. Η Χ.Α. έγινε το όχημα για την πιο δυνατή κραυγή αποδοκιμασίας του πάλαι ποτέ πανίσχυρου δικομματισμού. Για τους ψηφοφόρους αυτούς , ήταν ο φορέας της πιο σκληρής τιμωρίας των παραδοσιακών κομμάτων και πολιτικών. Η Χ.Α. ήταν κυριολεκτικά ο ταύρος εντός κομματικού υαλοπωλείου, που έπρεπε να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη!»

Δηλαδή η μελλοντική σταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού θα επιφέρει την εξαφάνιση του συγκεκριμένου Εθνικιστικού Κόμματος. Είναι, λοιπόν, ευκαιρία σήμερα που τα πράγματα είναι ρευστά να αναδειχθεί η Εθνικιστική Πολιτική Φιλοσοφία με συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής ώστε να δημιουργηθεί για πρώτη φορά ένα Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και να μην εξαφανιστούν τα πάντα όπως έγινε μετά τις περιόδους 4ης Αυγούστου και 21η Απριλίου.

Γιώργος Δημητρούλιας

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση