Σαλαφιστές

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας του Πολιτεύματος της Γερμανίας, εξτρεμιστικές ισλαμιστικές οργανώσεις στρατολογούν ήδη νέα μέλη μέσα από τις τάξεις των λαθρομεταναστών και των προσφύγων του κύματος που διασχίζει την Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες.

«Παρατηρούμε ότι Σαλαφιστές εμφανίζονται ως καλοθελητές και ευεργέτες, επιλέγουν τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν και τα προσκαλούν σε διάφορα τεμένη με σκοπό να τα στρατολογήσουν», αναφέρει ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας, Χανς-Γκέοργκ Μάασεν.

Πολλοί από τους αιτούντες άσυλο είναι Σουνίτες. Οι Σαλαφιστές στην Γερμανία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θεωρούν την παρουσία των Σουνιτών «έφορο έδαφος». Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Αμβούργο οι Σαλαφιστές μοίρασαν 1.500 αντίτυπα του Κορανίου, ενώ αναμένεται ότι κατά Ισλαμικό φεστιβάλ της πόλεως στα τέλη Σεπτεμβρίου θα υπάρξει συντονισμένη και μεγάλης κλίμακος εκστρατεία στρατολόγησης.

Ανάλογες ενέργειες παρατηρούνται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, απ’ όπου διέρχονται οι ορδές των λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα, όπου τόσο οι Μυστικές Υπηρεσίες όσο και τα Σώματα Ασφαλείας έχουν ως μοναδικό μέλημα την ομαλή διενέργεια των εκλογών.

 

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση