Μπορεί ο κόσμος της τέχνης και του φακού να είναι γήπεδο της Αριστεράς, όμως υπάρχουν κυρίες που δεν πτοούνται και δεν διστάζουν να έρθουν σε σύγκρουση με αυτό το κατεστημένο. Η συχνά-πυκνά εμφανιζόμενη στα ανδρικά περιοδικά ηθοποιός και μοντέλο Λούσι Πάιντερ (Lucy Pinder), πρωταγωνίστρια στην ταινία Age of Kill που έκανε πρεμιέρα φέτος το καλοκαίρι στους βρετανικούς κινηματογράφους, δηλώνει δεξιά. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Daily Star» αυτοπροσδιορίστηκε ως «συντηρητικό πουλάκι», συμπληρώνοντας:

«Ο κόσμος συχνά εκπλήσσεται που ενδιαφέρομαι για την πολιτική. Η αλήθεια όμως είναι ότι η πολιτική επηρεάζει τους πάντες και όλοι θα έπρεπε να προσπαθούμε να αντιληφθούμε τι παίζει…»

1413860521lucy-pinder

Η Πάιντερ έχει συνεργαστεί και με το «Help for Heroes» (Βοήθεια για τους ήρωες), μία βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2007 για να συμβάλλει στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και υποδομών για Βρετανούς στρατιώτες που τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας φωτογραφήθηκε και για το ημερολόγιο Hot-Shots το 2011 και το 2014. Παρακάτω μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Αφήστε μια απάντηση