Είναι αδιαμφισβήτητο το ότι τουλάχιστον την τελευταία τριετία δύο ήταν τα κόμματα που εξέφραζαν έναν πολιτικό λόγο κατά της λαθρομεταναστεύσεως. Το ένα ήταν η Νέα Δημοκρατία, που ως κυβερνόν κόμμα προσπάθησε έστω και για μικροπολιτικούς λόγους να ασκήσει μία στοιχειώδη μεταναστευτική πολιτική – αυτό πάντοτε σε σύγκριση με την ανυπαρξία τέτοιων πολιτικών παλαιότερα. Το άλλο ήταν η Χρυσή Αυγή που βάσισε την εκλογική της επιτυχία σε μεγάλο βαθμό στις λάθος επιλογές των κυβερνήσεων των τελευταίων 25 ετών ειδικά στο κομμάτι του μεταναστευτικού.

Μάταια προσπαθήσαμε εχθές, μετά τις απίστευτες εικόνες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ από την Κω και την βίαιη έξαρση που έχει πάρει ο εποικισμός του νησιού από 7.000 τουλάχιστον λαθρομετανάστες, να δούμε έστω και μία δήλωση από τα δύο αυτά κόμματα. Μάταια ψάχναμε μία απάντηση στους παραλογισμούς αυτής της απίστευτης κυρίας Τασίας, η οποία κάθε βράδυ έχει ονειρώξεις ότι επιλύει το ασφαλιστικό με το «μπόλιασμα» του ελληνικού λαού.

Μάταια ψάχναμε να βρούμε γενικότερα μία αντίδραση στο αίσχος που εκτυλίσσεται στην Κω και του οποίου έπονται πολλά επεισόδια, που θα εκτυλιχθούν τον χειμώνα στην Αθήνα. Μάταια ψάχναμε για σανίδα σωτηρίας στον ωκεανό της απόλυτης ισοπέδωσης. Μάταια.

Δεν υπάρχει σωτηρία σ’ αυτήν την χώρα με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και απογαλακτιστούμε από τους μειοδότες που καταλαμβάνουν και τα 300 βουλευτικά έδρανα, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να γεννηθεί μία νέα ελπίδα.

Right Now
Το Rightnow είναι μία αδέσμευτη ενημερωτική πύλη της Νέας Ελληνικής Δεξιάς.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση