Η απόβαση της Νορμανδίας συνεχίζεται στα νησιά μας. Στρατιές αληθινών δύστυχων προσφύγων, κυνηγημένων από τους αποκεφαλιστές του ISIS, συνεταίρους του Ερντογάν και του κράτους-συμμορία, μαζί με μπουλούκια κατσαπλιάδων οικονομικών προσφύγων και μια μειοψηφία επίδοξων κλεφτών, νταβατζήδων, ναρκεμπόρων και άλλων «ειδικοτήτων» από την Ασία και την Αφρική, σκάνε σαν κύματα στις ακτές μας. Μετατρέπουν τα όμορφα νησιά μας σε ασιατικό χάος, πυριτιδαποθήκες φυλετικής έντασης. Η χώρα χάνει την μπάλα στο πεδίο της εθνικής ασφάλειας, πλήττεται ο κοινωνικός μας ιστός, η εθνική οικονομία, καταπονείται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τίθεται σε δοκιμασία, πέραν των ορίων της, η αντοχή των τοπικών αλλά και εθνικών μας δομών και πόρων για την αντιμετώπιση αυτής της οργανωμένης και κατευθυνόμενης από την Τουρκία πλημμυρίδας.

Η συντριπτική πλειονότητα των παρανόμως και λάθρα εισερχομένων είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Υπογραμμίζω: σουνίτες μουσουλμάνοι. Από το ίδιο «υλικό» με το οποίο δουλεύουν το ISIS και ο ισλαμιστής κοινοβουλευτικός δικτάτορας της Άγκυρας, που ξαναβομβαρδίζει Κούρδους αμάχους. Από το ίδιο δόγμα που διώξαμε πίσω στην Ασία με το σπαθί και το ντουφέκι στην Εθνεγερσία και τους λοιπούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας. Από το ίδιο δόγμα που γεννάει την ισλαμική τρομοκρατία. Άνθρωποι που είναι όχι απλά διαφορετικοί αλλά μη αφομοιώσιμοι από την κοινωνία μας, ασύμβατοι με τις αρχές μας και τον τρόπο ζωής μας, ειδικά σε τέτοιους αριθμούς με τη γεωμετρική αύξησή τους. Δεν πρόκειται πλέον απλά για παράνομη μετανάστευση αλλά για μαζική εισβολή, άμεση απειλή για την εθνική μας ασφάλεια.

Οι ισλαμοφασίστες που διοικούν το κράτος-συμμορία, τον μεγαλύτερο δουλέμπορο και τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο, συνεχίζουν με αυξανόμενη ένταση αυτό τον ανορθόδοξο πόλεμο σε βάρος μας, αλλά το ελλαδικό κράτος του Αλέξη και του ακομβίωτου «Στρατάρχη» όχι απλά ροχαλίζει, αλλά έχει αναθέσει την αρμοδιότητα στην ιδεοληπτική Τασία, η οποία είναι πολιτικά παντελώς ανίκανη, ακατάλληλη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι η ίδια, οι όμοιοί της και οι ιδέες τους ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα. Αυτή και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με τους ΑΝ.ΕΛ. να τους κρατάνε το φανάρι, εξέπεμψαν το μήνυμα της ανομίας, της ανοχής, άναψαν το πράσινο φως δημιουργώντας την πεποίθηση στους δουλεμπόρους και τους πελάτες τους ότι εδώ είναι ένα φιλικό μπάχαλο, που μάλιστα θα παρέχει πάσης φύσεως πρακτικές και νομικές διευκολύνσεις σε κάθε απρόσκλητο μουσαφιραίο. Τώρα κάτι «προοδευτικά» ξυπνοπούλια υπόσχονται και φοίτηση στα πανεπιστήμιά μας!

Η ασύντακτη, με «σύστημα Αλέφαντος», πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού κολαούζου του, ανίκανων να απορροφήσουν ακόμη και τους υπάρχοντες ευρωπαϊκούς πόρους για το ζήτημα, είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια και την οικονομία, ρατσιστική σε βάρος των αληθινών προσφύγων, π.χ. από τη Συρία, αφού χιλιάδες οικονομικοί πρόσφυγες υποδύονται τους μαϊμού «διωκόμενους» σε βάρος των αληθινών.

Εθνικό υπερκομματικό καθήκον η με κάθε τρόπο καταγγελία από κάθε βήμα της ιταμής στάσης της Άγκυρας, που, ως συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους, συνεργεί στη δημιουργία των προσφύγων και, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται, τους κατευθύνει στις ακτές μας. Μας κάνει πόλεμο. Οφείλουμε να της δημιουργήσουμε κάθε είδους κόστος, να αλλάξουμε και να αυστηροποιήσουμε το νομικό πλαίσιο και τη συμπεριφορά μας, περιθάλπτοντας με ευρωπαϊκή συνεργασία τους αληθινούς πρόσφυγες, συντρίβοντας τους δουλεμπόρους και κρατώντας επ’ αόριστον σε περιορισμό, μέχρι την απέλασή τους, τους μη πρόσφυγες. Πρέπει να γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα φύγουν γι’ άλλον προορισμό παρά για την πατρίδα τους. Αν δεν εκπέμψουμε το μήνυμα της αυστηρότητας, απλά το πρόβλημα θα μας καταπιεί.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι πρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ». Γεννήθηκε το 1965 στον Κορυδαλλό και είναι δικηγόρος και αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πήρε το πτυχίο του το 1992) και εργάζεται ως δικηγόρος. Υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι επικριτής της θεωρίας του «μεσαίου χώρου» που είχε επιβάλει στη Νέα Δημοκρατία ο επικοινωνιολόγος και φίλος του Κώστα Καραμανλή Γιάννης Λούλης. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Πειραιά.

Σχετικά Δημοσιεύματα

Αφήστε μια απάντηση